Uddannelsesrådgivning – Study4Player

Mange elitesportsudøvere studerer – på kvart, halv eller hel tid – for at sikre deres fremtid. Hvorfor skulle du så ikke se at komme i gang med en uddannelse?

Som medlem af Danske Elitesportsudøveres Forening har du adgang til hjælp og rådgivning fra Study4Player. Vi ved, hvad det kræver, når de to verdener kombineres og Study4player kan hjælpe dig med at:

  • Kortlægge dine ønsker og muligheder for at få en uddannelse
  • Lægge en fleksibel uddannelsesplan med plads til din sport i samarbejde med din uddannelsesinstitution
  • Introducere dig til din uddannelse og bede om hensyntagen til din travle hverdag
  • Planlægge din hverdag og skabe et netværk på din uddannelse.

Vi kan hjælpe med alle typer uddannelser, hvad enten det er HF-enkeltfag, fysioterapeut, cand.merc. etc.

Study4player har faste kontaktpersoner på alle landets otte universiteter og en række øvrige uddannelsesinstitutioner. Study4player samarbejder desuden med enkelte uddannelsesinstitutioner med særlige støtte- og rådgivningsordninger til elitesportsudøvere. Læs mere om disse under FLEKSIBLE ORDNINGER

Som et alternativ til traditionel uddannelse kan du også vælge at tage en uddannelse online. Dette kunne eks. være aktuelt hvis du er specielt udfordret på at have et rimeligt fremmøde på et ordinært studie. På en online uddannelse opnår du størst mulig fleksibilitet og tilgængelighed i uddannelsen, da du i højere grad selv kan passe uddannelsen ind i din hverdag (eks. tilgå optagede forelæsninger online). Se mere i STUDY4PLAYER ONLINE ACADEMY

Søger du rådgivning eller yderligere info vil vi opfordre dig til at tage kontakt, så vi kan få en snak om dine muligheder. Vi er klar med råd og støtte til, hvordan du fuldfører en uddannelse, inden karrieren slutter:

Kresten Blæsild
Mobil: 22 32 18 55
kresten.blaesild@spillerforeningen.dk

Jens Franck
Telefon: 65 50 22 72
s4p@spillerforeningen.dk