Udbyg eller skab dine lederegenskaber med en uddannelse i ledelse!

Erhvervsakademi Aarhus udvider deres udbud af uddannelser i Study4player Online Academy og tilbyder nu en fleksibel akademiuddannelse i Ledelse. Er du kommende leder eller træner, der ønsker kendskab til relevante ledelsesværktøjer?

I Study4player Online Academy byder vi velkommen til akademiuddannelsen i Ledelse fra Erhvervsakademi Aarhus, som i forvejen også udbyder International Handel og Markedsføring

Uddannelsen i Ledelse kvalificerer dig til selvstændigt og ud fra personlige og ledelsesfaglige kompetencer at gennemføre personaleledelse i private og offentlige virksomheder eller idrætsverdenen. Den består af fem fag og et afgangsprojekt, hvor du kan tage hele uddannelsen som et deltidsstudium over 3 år, eller tage de enkelte fag som selvstændige forløb (over 3-4 måneder pr. fag).

Uddrag fra uddannelsespræsentation:

”Uddannelsen sætter fokus på din personlige udvikling, ledelse af medarbejdere, ledelse af grupper og teams og ledelse af organisatoriske forandringer. Uddannelsen giver dig bl.a.:

  • En praksisnær uddannelse, som er lige til at anvende
  • Effektive værktøjer til at planlægge og gennemføre ledelse succesfuldt
  • Kompetence i udøvelse af ledelse samt personlig indsigt
  • Indsigt i egen adfærd og ledelsesstil
  • Færdigheder i effektiv kommunikation og konflikthåndtering
  • Lære at tage del i organisatoriske forandringsprocesser og strategiske udviklingsprocesser
  • Adgang til diplomuddannelsen ledelse

Uddannelsen er tilrettelagt med 5 hele dages undervisning pr. fag i Aarhus samt 6-8 online lektioner. Hvert enkelt fag er fordelt på ca. 3-4 måneder.

Fagene gennemføres som blended learning, som er en blanding af forelæsninger og online undervisning. Desuden får du en fast tilknyttet mentor under hele uddannelsen.”

LÆS MERE OM AKADEMIUDDANNELSEN I LEDELSE HER

Har du spørgsmål til uddannelsen eller dine uddannelsesmuligheder via Study4player Online Academy, kontakt da rådgiver i 4player, Jesper M. Kristensen, på jesper.kristensen@spillerforeningen.dk eller telefon 27 14 49 22.