Tilmeld dig møde i Sportsalumni.dk med emnet “Elevatortalen og Networking”

sportsalumni-3-10

Er din elevatortale skarp nok? Sådan sparker du døren ind på 2 minutter. Tilmeld dig Sportsalumni-møde den 3. oktober 2016. Det er gratis at deltage som medlem af DEF-Sport.

Næste møde i Sportsalumni.dk er lige på trapperne, og dette møde kommer til at handle om, hvordan man laver sin elevatortale i bestræbelserne på at sælge sig selv eller sin ide bedst. Ligeledes vil der naturligvis være mulighed for networking.

Tema: ”Elevatortalen og Networking”

Dato: 3. oktober 2016 kl. 17.30-21.30

Vært: Spillerforeningernes kontor, Frederiksholms Kanal 4,2. 1220 København K.

Indhold: Har du styr på din elevatortale? Brug den til at åbne døre til din fremtid. Hav den klar når som helst, når den vigtige kontaktperson drejer rundt om hjørnet. Går du med en iværksætteridé, eller er du startet op, så er elevatortalen din pitch/salgstale. Kom og få udviklet din elevatortale eller iværksætter-pitch, så du kan aktivere dit netværk optimalt og få tingene til at lykkes. Vi networker naturligvis også på mødet, hvor der også vil være lejlighed til at se de kontorer, hvor Spillerforeningerne holder til.

Netværksfacilitator: Christian Stadil

Tilmelding: Hurtigst muligt til kresten.blaesild@spillerforeningen.dk

Medlemmer af Spillerforeningen, Håndbold Spiller Foreningen og Danske Elitesportsudøveres Forening samt SPF’s Goldies, HSF’s og DEF’s Masters deltager gratis i Sportsalumni.dk møder!

Vi ses til networking for nuværende og tidligere elitesportsudøvere – og for din fremtids skyld.