Stats4sport søger medarbejdere fra elitesportens verden

Stats4sport er ny partner i 4player og kigger aktivt mod dig som nuværende eller tidligere elitesportsudøver. Vil du være med til at udbrede en digital platform til at udvikle bedre atleter, spillere og hold?

I Elitesportens Karrierepartnere, som drives af Job4player i samarbejde med Team Danmark, byder vi velkommen til Stats4sport. Stats4sport er et digitalt træningsværktøj som hjælper alle i sportens verden til at forbedre sig – eller til brug for at træne andre – og have det sjovere når man dyrker sport. Her ser man et perfekt match på de egenskaber og den forståelse fra elitesportens verden du bringer:

”Vores mål i Stats4sport er via vores digitale platform at udvikle bedre atleter, spillere og hold. I den forbindelse søger vi dygtige og flittige sælgere med indsigt i og forståelse for sportens verden, hvorfor vi kigger mod dig som nuværende eller tidligere elitesportsudøver”, skriver Stats4sport i deres virksomhedspræsentation på Job4player og fortsætter:

”Din opgave vil bestå i, at hjælpe Stats4sport med at vokse i Danmark. Du vil komme til at arbejde hjemmefra, og har i jobbet frihed til selv at planlægge din arbejdstid. Arbejdsopgaver omfatter bl.a.:

  • Salg af Stats4sport platform/program/app
  • Arbejde med nuværende og kommende kunder
  • Forberedelse af tilbud og pakker
  • Kundesupport på e-mail og telefon”

Læs mere om Stats4sport deres tilbud til dig som nuværende eller tidligere elitesportsudøver i deres virksomhedspræsentation på Job4player
Har du generelle spørgsmål til dine karriere- og jobmuligheder, kontakt karriererådgiver i 4player, Mette Schou Brix, på mail mette.brix@spillerforeningen.dk eller telefon 26 56 19 98.