Rasmus Christensen: DEF-Sport hjalp mig videre

thumbx
Den danske basketballspiller Rasmus Christensen, nuværende Svendborg Rabbits-spiller, spillede i år 2014 for Randers Cembria PRO i Basketligaen. Randers Cembria kom i løbet af efteråret 2014 i økonomiske problemer, og derfor oplevede Rasmus Christensen manglende lønudbetalinger.

Rasmus Christensen flyttede til Kronjylland efter fem sæsoner ved Svendborg Rabbits. Den 186 cm. høje point guard er oprindeligt fra Allerød lidt nord fra København. Han havde brugt de seneste seks år i Svendborg og Odense, hvor han havde læst på lærerseminariet og religionsvidenskab på Syddansk Universitet.

Skiftet til Randers blev ikke det Rasmus Christensen havde regnet med, da han oplevede manglende lønudbetalinger fra klubbens side. Han spillede to måneder uden at få udbetalt løn, imens blev Randers Cembria ved med at sige, at lønnen nok skulle komme, men det gjorde den ikke.

– Efterfølgende skulle jeg melde konkursen til Lønmodtagernes Garantifond (LG), hvilket er meget bureaukratisk. Jeg prøvede selv at komme igennem det, men gik i stå, siger Rasmus Christensen.

Rasmus henvendte sig i den forbindelse til DEF-sport, som hjalp ham med at få anmeldt sagen til LG og på den måde sikre Rasmus den udbetaling, som han var berettiget til.

– Jeg var aldrig kommet igennem alle de papirer på LG’s hjemmeside uden DEF-Sports hjælp, og derved havde jeg aldrig set en krone af det min klub skyldte mig. Derudover gav det mig ro, at jeg blev holdt løbende opdateret via mail og telefonopkald, så hver gang der var noget, blev det ordnet med det samme, understreger Rasmus Christensen.

Rasmus Christensen fik efter en måneds tid, som er den tid LG bruger på at behandle en sag, udbetalt en del af det ansøgte beløb. Efter endnu en måned fik han udbetalt det resterende beløb fra LG.