Program for Sportsalumni.dk 2015 – gratis for medlemmer

thumbx (3)

Sportsalumni.dk har allerede tilknyttet en række både nuværende og tidligere elitesportsudøvere, men der er plads til flere.

Medlemmer af Spillerforeningen, Håndbold Spiller Foreningen og Danske Elitesportsudøveres Forening kan gratis deltage i Sportsalumni.dk.

Vi sætter som vanligt fokus på karriererelevante temaer på vores netværksmøder, ligesom det er muligt at networke med ligesindede, der oplever eller har oplevet tilsvarende udfordringer. Det være sig valg af karrierevej, acceptaf den nye og til tider meget anderledes hverdag, eller den følelsesmæssige afsked med sportens fællesskab, omklædningsrummets særlige stemning og ikke mindst den identitet, du ikke længere kan have.

Vi er på LinkedIn. LinkedIn er de professionelles foretrukne netværksværktøj, og en LinkedIn-profil er afgørende for rigtig mange karriereveje. Søg optagelse i Sportsalumni.dk ved at anmode om medlemskab af LinkedIn-gruppen, hvor du fremadrettet kan se og kontakte andre alumnimedlemmer til hver en tid.

Se programmet for 2015 her

Læg allerede første møde i kalenderen nu!

Det første netværksmøde finder sted i København 26/5 2015 17.30-21.3, hvor Dansk Erhverv er vært for mødet med emnet: ”Iværksætteri og lær hinanden at kende via Speed-dating”.

Indholdspunkter på dette møde vil blandt andet være: ”Lær de andre Sportsalumni- medlemmer at kende” og ”Hvad skal der til som iværksætter?” samtidigt med at Sportsalumni-medlemmer med iværksætter-tanker kan præsentere projekter og få feedback.

Tilmeld dig møderne eller hør nærmere om Sportsalumni.dk ved at kontakte:
Kresten Blæsild på kresten.blaesild@spillerforeningen.dk

Foruden adgang til netværksmøderne har du som medlem af Sportsalumni følgende fordele:
• Adgang til dialog med erhvervsliv – herunder årligt møde med Elitesportens Karrierepartnere sidst på året
• Eksklusive mentorer og mentorships mellem medlemmer
• Support til netværksgrupper på medlemmernes initiativ
• Gratis netværksbog til nye medlemmer
• Adgang til unik CV-database, karriererådgivning fra 4player og Adecco samt push til virksomheder
Du kan læse meget mere om netværksmøderne og dine fordele på Sportsalumni.dk