Medlemsrabat

Metz tilbyder mærkevarer til gode priser til DEF-Sport-medlemmer

Danske Elitesportsudøvers Forening har indgået en samarbejdsaftale med Metz A/S, som betyder, at du som medlem får mulighed for at købe udvalgte mærkevarer via Metz’ webshop til betydeligt reducerede priser.

Disse tilbud gælder eksklusivt for dig som medlem af Danske Elitesportsudøvers Forening. På webshoppen finder du blandt andet tilbud på produkter fra Georg Jensen, Stelton og Royal Copenhagen og produktsortimentet spænder over alt fra espressomaskiner, høretelefoner, ure til silkedyner. Uanset om vil forkæle dig selv eller finde en god gave, så er der rige muligheder for at finde noget spændende. Udvalget bliver løbende opdateret, så det kan betale sig at klikke derind mere end en gang.

Hvis du er medlem, sender vi dig en mail med et link til webshoppen, så hold øje med din indboks. Kontakt os, hvis du endnu ikke har fået infomailen.

Har du spørgsmål angående Danske Elitesportsudøvers Forenings samarbejde med Metz, kan du kontakte Michael Døi på michael.doi@spillerforeningen.dk eller 33 30 13 32.