Kom godt videre

Kom godt videre med Job4Player

Efter mange år i sportens verden kan det være svært at finde ud af, hvad du vil arbejde med, når karrieren slutter. Det er heller ikke altid nemt at finde ud af, hvor man skal starte, når der pludselig skal findes et nyt job. Som medlem af Danske Elitesportsudøveres Forening har du adgang til gratis rådgivning hos Job4Player.

I Job4player har vi i samarbejde med Team Danmark og Adecco dannet Elitesportens Karrierepartnere, hvor vi i fællesskab kan hjælpe dig til afklaring og ruste dig til jobsøgningen.

Det første vigtige skridt i forberedelsen til karriere nr. 2 er at oprette dig i Job4players CV-database. Databasen giver nuværende og tidligere elitesportsudøvere mulighed for at markedsføre deres personlige profil med et unikt fokus på kompetencer opnået i elitesporten.

Processen kunne se ud som følger:
1.    Opret dit CV i Job4players CV-database – unik skabelon, der viser dine kompetencer som vindertype fra elitesporten
2.    Få feedback fra 4player og en printklar version af dit J4P CV klar til at søge deltids- eller fuldtidsjobs
3.    Få 1-2 timers gratis karriererådgivning fra Adecco om konkret jobsøgning, jobinterview osv.
4.    Bliv pushet til virksomheder, som er interesserede i medarbejdere med elitesportsbaggrund

Kontakt os for en dialog
Ved at kontakte Job4player kan du høre om mulighederne for at uddanne dig i job både sideløbende med din sportskarriere og efterfølgende.

Du kan tage direkte kontakt til rådgiver i Job4player:
Kresten Blæsild
Mobil: 22 32 18 55
kresten.blaesild@spillerforeningen.dk