Mark O. Madsen om LO-optagelse: En del af et stærkt fællesskab

Gruppefoto hos LO, LO og DEF

DEF-sport er officielt medlem af LO. DEF-sport står hermed betydelig stærkere rustet i kampen for medlemmernes rettigheder.

Danske Elitesportsudøveres Forening (DEF-sport) er nu medlem af LO. DEF-sports optagelse i LO-familien blev godkendt efter et hovedbestyrelsesmøde den 18. september 2015. Nu (fra den 1. november 2015) er DEF-sport altså officielt medlem af LO.

Medlemskabet blev markeret i dag mandag d. 2. november med et fællesfoto med LO’s ledelse, anført af den nyvalgte LO-formand, Lizette Risgaard, og DEF-sport, Spillerforeningen og Håndboldspillerforeningen, der var repræsenteret af Mark O. Madsen (Bryder og formand i DEF-sport) Mads Øland (direktør i Spillerforeningen og DEF-sport), Thomas Lindrup (Formand i Spillerforeningen), Michael Sahl Hansen (direktør i Håndbold Spiller Foreningen).

Derudover var også DEF-sport-medlemmerne Morten Andreasen, Michael ”TC” Christensen (Ishockey), Philip Calvert jr. (Basketball) og Hans Kristian Vittinghus (Badminton) med på billedet.

Endelig var også LO’s næstformænd Arne Grevsen, Ejner K. Holst, Nanna Højlund og Morten Skov Christensen med på billedet.

”Står stærkere sammen”
LO-medlemskabet betyder, at DEF-sports medlemmer, der blandt andet tæller badmintonspillere, volleyballspillere, boksere, brydere og ishockeyspillere, slutter sig til deres kolleger fra Håndbold Spiller Foreningen og Spillerforeningen, der også er en del af LO-familien.

– Vi er glade for, at DEF-sport nu bliver en del af LO-familien. I DEF-sport arbejder vi hårdt for at sikre de danske elitesportsudøvere de bedste rammer og vilkår og ser nu frem til at blive en del af et stærkt fællesskab, der vil stille alle medlemmer endnu bedre, som Mark O. Madsen, formand i Danske Elitesportsudøveres Forening udtalte i forbindelse med hovedbestyrelsesmødet den 18. september 2015.

Mark O. Madsen, formand I DEF-sport, ser et stort potentiale i LO-medlemskabet:

– Jeg er utrolig glad for, at DEF-sport nu endelig kan kalde sig officielt medlem af LO. DEF-sports medlemmer er nu en del af et fællesskab, der tæller knap en million lønmodtagere i 19 foreninger. Med et sådan bagland står vi betydelig stærkere i kampen for at skabe stærke kollektive aftaler for vores medlemmer, fastslår Mark O. Madsen.