“Jeg fik hjælp”

Verdensmester: Sport Management var perfekt for mig

Badminton 1

Badmintonspiller og nuværende verdensmester for herrehold, Kim Astrup Sørensen, har sideløbende med sin professionelle badmintonkarriere taget en online uddannelse i Sport Management via Study4player Online Academy.

læs mere ...

Basketballspiller fik job gennem DEF-sport

Christian-Lindberg

Som medlem af Danske Elitesportsudøveres Forening, har man mulighed for at benytte sig af Job4player, som tilbyder karriererådgivning til elitesportsudøvere. Christian Lindberg, basketballspiller i Horsens IC, brugte denne mulighed og fik job i FK Distribution.

læs mere ...

Mark McCutcheon: DEF-sport skaber tryghed

I 2014 blev ishockeyspilleren Mark McCutcheon skadet. Den 31-årige amerikaner tvivler på, at han havde fået den erstatning, som han havde ret til, hvis ikke det havde været for Danske Elitesportsudøveres Forening.

læs mere ...

Rasmus Christensen: DEF-Sport hjalp mig videre

thumbx
Den danske basketballspiller Rasmus Christensen, nuværende Svendborg Rabbits-spiller, spillede i år 2014 for Randers Cembria PRO i Basketligaen. Randers Cembria kom i løbet af efteråret 2014 i økonomiske problemer, og derfor oplevede Rasmus Christensen manglende lønudbetalinger.

Rasmus Christensen flyttede til Kronjylland efter fem sæsoner ved Svendborg Rabbits. Den 186 cm. høje point guard er oprindeligt fra Allerød lidt nord fra København. Han havde brugt de seneste seks år i Svendborg og Odense, hvor han havde læst på lærerseminariet og religionsvidenskab på Syddansk Universitet.

læs mere ...

Danmarksmester: D.E.F. er en fantastisk medspiller

thumbx

Christian Lindberg er en del af det Horsens IC-hold, der den 15. maj 2015 vandt danmarksmesterskabet i basketball. Foruden at pleje sin basketballkarriere studerer Christian Lindberg også ved Syddansk Universitet (SDU). Og uden for banen er D.E.F. en fantastisk medspiller.

Som medlem af Danske Elitesportsudøveres Forening, også kaldet D.E.F., har man mulighed for at benytte sig af Study4player, som tilbyder studierådgivning til elitesportsudøvere. Dette tilbud har Horsens IC’s Christian Lindberg benyttet sig af. Den nykårede danmarksmester i basketball er i skrivende stund ved at færdiggøre

læs mere ...