Ishockey Spiller Foreningen: Står uforstående over for DIU

D.E.F

Ishockey Spiller Foreningen og DEF-sport har gentagne gange forsøgt at komme i dialog med Danmarks Ishockey Union (DIU) og Ligaforeningen om en overenskomst. DIU og Ligaforeningen afviser at mødes.

DIU og Ligaforeningen afviser at mødes med Ishockey Spiller Foreningen(ISF)/DEF-sport om en overenskomst i dansk ishockey.
I flere måneder har ISF/DEF-sport forsøgt at få DIU/Ligaforeningen tilbage til forhandlingsbordet og kort før jul så det ud til, at DIU/Ligaforeningen var klar til at genoptage forhandlingerne om en overenskomst efter opfordring fra Dansk Metal. Men desværre har DIU/Ligaforeningen ikke ønsket at mødes alligevel.

– Vi står helt uforstående over for unionen og Ligaforeningens ageren. Vi har i flere måneder forsøgt at få en dialog i gang om rammerne for dansk ishockey. Det er på tide, at unionen og klubberne kommer tilbage til forhandlingsbordet, siger Mark O. Madsen, formand for DEF-sport og fortsætter:

– Kort før jul meldte Dansk Metal ud, at DIU og Ligaforeningen var indstillet på at mødes med os, men til os har de afvist alle henvendelser. Det er vi naturligvis meget forundrede og skuffede over. Vi er simpelthen nødt til at få gang i forhandlingerne om en overenskomst nu.

Mark O. Madsen bakkes op af Morten Andreasen, ishockeyspiller og Ishockey Spiller Foreningens repræsentant i DEF-sport.

– Vi bliver nødt til at få fair forhold på plads for spillerne i dansk ishockey. Og det skal vi finde frem til i samarbejde med unionen og Ligaforeningen. Vi håber derfor på, at unionen og Ligaforeningen er klar til at mødes med os, så vi kan få nogle ordentlige vilkår på plads inden for de økonomiske rammer, der er i dansk ishockey, siger Morten Andreasen og forsætter:

– Som vi hele tiden har meldt ud, har vi ingen interesse i at komme med krav, som klubberne ikke kan bære. Vores ønske er blot at få nogle helt basale rettigheder på plads, der bl.a. sikrer os spillere ordentlige ansættelsesvilkår og forsikringer, slutter han.