DEF-sport respekterer medlemmerne

DEF-sport er spillernes forening og har ingen andre interesser end spillernes.

”Vi er naturligvis ærgerlige over, at vi har fået kritik af spillere og vores medlemmer. Vi har gjort alt, hvad vi kunne, for at få en dialog med DIU og Ligaforeningen de seneste otte måneder, uden at det er lykkes. Vi vil nu snakke med medlemmerne om deres kritik,” siger Mark O. Madsen, formand i DEF-sport.

I DEF-sport arbejder man hver dag hårdt for sine medlemmer, for medlemmernes interesser og for at hjælpe dem bedst muligt. Og derfor er man naturligvis glade for, at spillerne – til trods for den aktuelle kritik – anerkender og sætter pris på det arbejde og den indsats, der hver dag gøres for dem.

”Vi har jo kun spillernes interesser for øje, og det har vi i alt vores arbejde og også gennem hele forløbet her. Derfor er jeg, vi, selvfølgelig glade for, at spillerne anerkender, at vi gør et stort arbejde, der har medført reelle forbedringer for spillerne, og at de støtter op om vores arbejde generelt,” siger Morten Andreasen, ishockeyspiller i Rødovre Mighty Bulls og bestyrelsesmedlem i DEF-sport.

I DEF-sport fortsætter man selvfølgelig arbejdet for at tjene medlemmerne og deres interesser bedst muligt.
”Vi tror ligesom spillerne på, at dialog er den bedste vej til resultater og udvikling, og det er derfor også vigtigt at understrege, at vi gennem de seneste tre år ikke har ønsket andet end at finde en løsning via dialog og samarbejde, men at dette desværre ikke har været muligt endnu,” siger Mark O. Madsen.

I DEF-sport er næste skridt nu at tale med spillere og medlemmer om, hvordan man bedst muligt kommer videre og støtter spillerne:

”Vi står altid bag vores medlemmer og står klar til at hjælpe dem bedst muligt nu og fremover. Det er jo dem, der er DEF-sport, og derfor tager vi også en dialog med spillerne om, hvordan vi gør i det videre,” slutter Sebastian Dahm, målmand i Graz 99ers og landsholdet og bestyrelsesmedlem i DEF-sport.

DEF-sport har ikke yderligere kommentarer og stiller ikke op til interview.