4Player kan hjælpe netop dig

4player WEB

Før eller siden skal du forlade branchen – i hvert fald som spiller eller udøver. Men kun ganske få af de spillere/udøvere, som stopper deres karriere hvert år, kan ‘optages’ af branchen i andre jobs. Ofte er mange af de stillinger, som tidligere spillere får, ikke fuldtidsstillinger. Som medlem af Danske Elitesportsudøveres Forening har du adgang til hjælp og rådgivning fra Study4player, Job4player og Sportsalumni.dk

Study4player og Job4player:
Study4player og Job4player hjælper elitesportsudøvere med at tilrettelægge en uddannelse sideløbende med deres sportskarriere, så de efterfølgende kan få en civil karriere. Tilbuddet gælder uanset hvor i landet, du befinder dig, fordi der er lavet aftaler med alle landets universiteter.

Du kan læse meget mere om Study4player her og om Job4player her.

Sportsalumni.dk:
Netværk er afgørende for din fremtidige, civile karriere. Sportsalumni.dk samler nuværende og tidligere elitesportsudøvere i forhold til at fremme deres civil karriere. Skal du forberede de første skridt ud af den civile karrierevej, er Sportsalumni.dk det rette sted at søge inspiration og støtte.

Du kan læse meget mere på Sportsalumni.dk her.

Kontakt:
Kresten Blæsild
Uddannelses- og jobrådgiver
Tlf.: 22 32 18 55
kresten.blaesild@spillerforeningen.dk